Prins Reinigingstechniek
Eikenlaan 113
3925VJ  Scherpenzeel

info@prinsreinigingstechniek.nl
T 033-277 8202
M 06-47 1623 23

Gevelreiniging

De gevel bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een pand

Indien uw gevel vervuild is, kan dit de duurzaamheid ervan ernstig aantasten. Door deze vervuiling kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in het voegwerk. Hierdoor vinden algen en mossen een goede basis om zich te hechten om vervolgens het voegwerk aan te tasten. Het gevolg is dat de gevel meer vocht op zal nemen waardoor er schade kan ontstaan zoals doorslaan van vocht en vorstschade.

Het reinigen van een gevel doen wij met de modernste apparatuur op het gebied van vochtstralen. Dit is een straalmethode waarbij water en straalmiddel tegelijk worden gebruikt.

Daardoor kan de apparatuur zeer nauwkeurig worden afgesteld wat onder elke omstandigheid een optimaal resultaat geeft. Een ander groot voordeel is dat wij op deze manier stofvrij kunnen werken zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Om een grote renovatie van gevels voor te zijn, is het verstandig om deze na het reinigen te impregneren. Door ze te impregneren wordt de gevel afgesloten voor water terwijl deze toch zijn ventilerende werking behoudt.